catalin-stoichita1

”Lupt in continuare pentru Primaria Sector 5 chiar daca  traseistul PRM-PC-PNL Raetchi mi-a furat programul electoral”, a declarat pentru MagnaNews.ro Cătălin Stoichiță, cumătrul lui Vanghelie și candidat la Primăria sectorului 5. Stoichiță va candida ca independen, postura sub care se va afla și pe listele Consiliului General al Municipiului București.
”Vreau sa dezavuez zvonurile vehiculate in cercurile politice si in mass-media ca as face un jocuri politice in favoarea PSD sau a primarului suspendat Vanghelie si anunt ca nu imi retrag candidatursa pentru Primaria Sector 5 si nu voi negocia sustinerea cetatenilor din Sectorul 5 in schimbul avantajelor politice personale. Voi lupta pina la capat indiferent daca va candida Vanghelie pentru un nou mandat de primar al sectorului 5 sau daca PSD il va nominaliza pe bufonul de trista amintire C. Rizea, suspendat pentru o perioada de 6 luni de catre Comitetul Executiv National al PSD la solicitatea Presedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea”, a mai declarat Cătălin Stoichiță.
De asemenea, Stoichiță acuză că i-a fost furat programul electoral: ”Vreau sa semnalez opiniei publice si cetatenilor din Sectorul 5 despre apucaturile “poetului” Raetchi (scribul lui Voiculescu) care polueaza atmosfera politica din sectorului 5 cu ragaiala lui dezinteresat-filosofica despre “dezvoltarea Sectorului 5” (cu scopuri evidente de natura imobiliara).  “Decalogul lui Stochita” publicat pe blogul meu in data de 30 ianuarie 2016 a fost adaptat de Raetchi in 9 puncte electorale insirate alandala in frunte cu idea furata de la Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea de a demola gardul Parlamentului. Dupa ce in primul flyer distribuit saptamana trecuta in sectorul 5 ideile lui Raetchi erau mai timide si mai constipate in flyerul nr. 2 furtul liberalilor este evident doar sa se folosesc cuvinte pretins “moderniste” deturnand sensul cuvintelor. Astel din programul electoral al lui Raetchi punctele: 3- cresterea “capacitatii” de parcare, 4 – cresterea “capacitatii” de circulatie, 6 – modernizarea parcurilor 7 – “reconditionarea” termica a blocurilor, 8 – “reforma” Politiei Locale sunt “ciordite” din “Decalogul lui Stochita” respectiv punctele: 2 – anveloparea termica gratuita a blocurilor, 5- modernizarea si dotarea Politiei Locale Sector 5, 7 – modernizarea parcurilor din Sectorul 5, 8-construirea de parcari supraetajate si 9 – rezolvarea problemei traficului rutier – http://www.catalinstochita.blogspot.ro/2016/01/independent-pentru-primaria-sector-5.html. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.