vant si ploi

Potrivit meteorologilor, vremea se răcește în aproape toată țara, începând de miercuri, ora 10:00, fiind semnalate intensificări ale vântului şi ninsori viscolite la munte, înregistrându-se temperaturi scăzute până joi, la ora 14:00. Va ploua în jumătatea de vest a ţării, în special la deal şi la munte iar în zonele montane vor predomina ninsorilie şi se va depune un nou strat de zăpadă.

Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat, Crişana şi Dobrogea, unde rafalele vor depăşi 50- 60 km/h. La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 70- 80 km/h.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitaţiilor se va extinde, iar în zonele de deal şi de munte se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 10- 15 l/mp şi izolat 30 l/mp. În nord-vest şi centru se vor semnala precipitaţii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zăpadă şi ninsoarea va fi viscolită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here