carduri

Trezoreria Statului va implementa un sistm de plată online astfel încât, toți contribuabilii vor putea să-și plătească de acasă sau de la serviciu, taxele și impozitele cu ajutorul unui card Maestro sau MasterCard.

„Implementarea sistemului de plată online, inclusiv extinderea serviciilor de internet banking ale Trezoreriei Statului, se va realiza din fonduri europene prin proiectul ‘Îmbunătățirea capacității procesului decizional la nivelul sectorului financiar din România — TREZOR’. În urma evaluării de către Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA), acesta a fost acceptat în vederea finanțării”, se precizează într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.

Proiectul va dezvolta o componentă dedicată plății cu cardul, prin intermediul căreia contribuabilii vor putea plăti online, toate tipurile de impozite și taxe atât la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurărilor sociale de stat, cât și la cele administrate de alte instituții publice. Nu vor fi percepute comisioane la tranzacții.

MasterCard va realiza în perioada următoare,  implementarea tehnică, ce va dura maximum trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here