concurs mobil pro

Universitatea Politehnica din București ( UPB )  invită studenții și elevii de liceu, cu vârsta peste 14 ani, să participe la concursul de idei și aplicații software pe care universitatea îl organizează anual, „MobilPRO-Inovare și Mobilitate”.

Pentru toți cei interesați  să își dezvolte abilitățile de proiectare și implementare a unor aplicații mobile, organizatorii au propus pentru acest an trei teme de concurs: automobile inteligente, aplicații mobile, internet of things.

„Niciuna din temele propuse nu impune vreo limitare de tehnologie, platformă sau limbaj de programare utilizate”, informează organizatorii.

Potrivit site-ului UPB, prin participarea la concurs, echipele sunt încurajate să își ducă ideile către o formă de proiect funcțional, care poate fi instalat pe un dispozitiv mobil, atât pentru a câștiga premiile destinate celor mai bune aplicații, cât și pentru a-și valorifica ulterior rezultatele în magazinele de aplicații mobile sau a-și transforma proiectul în propria afacere.

Înscrierile în concurs se fac până pe 4 martie iar pre-jurizarea va avea loc între 4 – 7 martie. Deschiderea oficială a concursului va avea loc pe 17 martie, iar susținerea proiectelor în următoarele două zile.

Înscrierea la concurs se poate face accesând www.mobilpro.lse.org.ro/inscrieri, juriul fiind format din cadre didactice de la UPB, membri ai Ligii Studenților Electroniști și reprezentanți ai partenerilor „MobilPRO”.

sursa: agerpres.ro

sursa foto: mobilpro.lse.org.ro

147 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here