tamas

Gabriel Tamaş a revenit la Steaua iar în urma antrenamentelor pe care le-a avut cu echipa, după cum s-a mișcat pe teren, fotbalistul este pregătit să joace în orice moment.

După ce a ajuns în Antalya noaptea, Tamaş a ieşit pe terenul de antrenament miercuri dimineaţă, la prima şedinţă condusă de Laurenţiu Reghecampf.

Tamaş a fost primul aproape în tot ceea ce a făcut, iar concluzia staff-ului a fost: „Are un ritm foarte bun, e extrem de bine pregătit fizic, e apt să intre să joace!”.

Tamaş a început sezonul sub comanda lui Mirel Rădoi, tot la Steaua, după care a avut un conflict cu fostul antrenor şi-a plecat, ajungînd la Cardiff City în toamnă. Acolo, chiar dacă a jucat doar 90 de minute, pe 10 ianuarie, a făcut pregătirea, astfel că fotbalistul e în formă fizică excelentă.

Conform estimărilor steliştilor, fundașul va fi apt de joc pînă pe 15 februarie, când este programat meciul de campionat cu Concordia. El va face cuplu în centrul apărării cu Varela, în vreme ce pe benzi vor apărea Papp și Momcilovici.

Tamaş ar putea să apară pentru prima oară pe teren pentru Steaua începând din această seară, de la ora 19:00, contra suedezilor de la Djurgardens.

Sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here