Afis Snooker

Triunghiul excepțional format din Mark Selby (locul 1 mondial), Neil Robertson (locul 3 mondial) și Judd Trump (locul 5 mondial) vine pe 22 mai 2016 la Circul Globus din București la prima gala “Best of Snooker”.

“Best of Snooker reprezinta o serie de gale demonstrative de snooker ce vor avea loc în mai multe orașe ale lumii în 2016. Avem onoarea de a-i aduce în premieră la gala de la București pe trei dintre cei mai talentați jucători de snooker din lume: Mark Selby, Neil Robertson și Judd Trump sunt adevărați magicieni ai tacului de snooker. Dar nu ne oprim aici, mai avem câteva surprize pentru fanii snooker-ului pe care o să le anunțăm cât de curând” a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, Sorin Sararu de la Project Events.

Prețurile biletelor pentru evenimentul „Best of Snooker”, din 22 mai 2016 de la Circul Globus București sunt următoarele:

– 800 lei – Categoria BLACK – include loc VIP + Meet&Greet cu jucătorii

– 500 lei – Categoria VIP

– 300 lei – Categoria I

– 200 lei – Categoria II

– 100 lei – Categoria III

Biletele au fost puse în vânzare începând cu 26 februarie 2016, și se pot achiziționa online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic din librăriile Eminescu, Librarium, Cărturești, Humanitas, de la standul BiletFan de la stația de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange și Germanos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here