anthony popa

Anthony Popa Urria, în vârstă de cinci ani, locuiește în Canada și are origini române. La  vârsta de numai doi ani, Anthony a a fost desemnat, în unanimitate de Organizaţia MENSA, drept cel mai inteligent copil din lume fiind considerat la fel de deştept precum celebrul fizician Albert Einstein sau Stephen Hawking, având un IQ de 154, adică aproape perfect. IQ-ul unui om cu inteligenţă medie se ridică de obicei la 110 puncte, în vreme ce un scor de peste 140 anunţă un om genial.

MENSA este o organizaţie internaţională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligenţă folosite de organizaţie. În timp ce alţi copii de vârsta lui se jucau cu creioanele colorate, Anthony ştia să numere până la 1.000, să pronunţe tot alfabetul şi să vorbească în italiană, spaniolă şi engleză; toate acestea de la vârsta de trei ani, vârstă la care i-a uimit pe mulţi profesori şi sociologi din Canada, potrivit efemeride.ro.

Conform Ziare.com, Felicia, bunica lui Anthony a observat calităţile extraordinare ale acestuia încă de la vârsta de patru luni, atunci când urmărea cu atenţie sporită tot ce se petrecea în jurul său. La doar 6 luni, copilul ştia deja să recunoască toate literele alfabetului.

Sursa: businessmagazin.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.