citesc deci exist

Insitutul Cultural Român invită toți iubitorii de lectură să își manifeste pasiunea pentru literatură și să celebreze Ziua Internațională a Scriitorului,  în data de 3 martie, luând parte la evenimentul intitulat „Citesc, deci exist”.

Toți cei care vor să își împărtășească dragostea pentru literatură sunt invitați să se înregistreze, citind un poem sau un fragment literar îndrăgit, într-un video de aproximativ 5 minute pe care îl vor putea posta pe pagina de Facebook a ICR, la secțiunea de eveniment online.

„Când citim, avem nevoie de liniște, chiar de singurătate. Ca să fim noi și cartea, ca să fim cartea, ca să fim apoi alți noi. Ne-am gândit însă ca anul acesta să celebrăm altfel Ziua Internațională a Scriitorului, care este în fiecare an pe 3 martie, și anume printr-o împărtășire de lectură. Sigur că nimeni nu are un singur scriitor preferat și nici o singură carte preferată, dar vă rugăm să alegeți un poem sau un fragment literar pe care-l iubiți și să vă înregistrați citindu-l, împărtășindu-l astfel celorlalți. Filmul poate avea între 1 și 5 minute și ni-l puteți trimite printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook”, anunță oragnizatorii acestui eveniment, marca ICR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here