mae pic

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul francez că traficul aerian și feroviar urmează să fie deranjat, joi, din cauza grevei anunțate de principalele două sindicate ale regiei autonome a transporturilor pariziene, dar și a îndemnului la grevă emis de trei sindicate ale Air France.

Pe liniile A și B ale Rețelei Expres Regionale (RER) va circula, în medie, un tren din două, informează un comunicat al MAE.

Direcția Generală a Aviației Civile (DGAC) a solicitat companiilor aeriene să reducă programul de zbor cu 20% la aeroportul Orly și cu o treime pe aeroportul din Marsilia, din cauza îndemnului la grevă emis de trei sindicate ale Air France. Se preconizează perturbații ale traficului aerian pe tot teritoriul francez.

MAE recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Sursa: agerpres.ro

126 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here