cloud no.9

Târgul de design, Cloud No. 9 Pop-Up Store, își va deschide porțile anul acesta în weekend-ul 2-3 aprilie, la The Ark, unde peste 50 de designeri români își vor lansa colecțiile primăvară – vară 2016. Ediția din acest an va fi marcată de brand-uri atent selectate, de către stilistul Maurice Munteanu, devenind astfel acessibile celor pasionați de modă și curioși de tendințele românești.

„Într-o perioadă în care moda românească, și nu numai, traversează o perioadă delicată din punct de vedere economic, ideea unui târg de design mi se pare mai mult decât salutară — reprezintă o formă de luptă împotriva consumerismului, fenomen atât de popular și agresiv, din păcate, și stabilește o relație firească între designer și client. Cloud No. 9 își propune, evident, același lucru, oferind o selecție coerentă tuturor celor pasionați și interesați de traseul designului românesc”, a declarat stilistul Maurice Munteanu.

Nume precum Ana Morodan, Andreea Raicu, Jojo-Cătălina Grama şi Carmen Negoiţă vor participa la acest târgunde își vor expune colecţiile inspirate de stilul şi personalitatea lor, alături de cei mai importanţi designeri români.

În cadrul Cloud No. 9, stilistul va premia cele mai inspirate ținute ale celor care vor veni la eveniment. Două dintre câștigătoare vor primi un styling complet, realizat de Maurice Munteanu, cu produse ale expozanților care participă la eveniment, iar patru vizitatoare vor primi creații semnate de designeri români.

Târgul de design poate fi vizitat pe 2 și 3 aprilie, în intervalul orar 11:00 – 20:00, iar intrarea costă 10 Lei.

Mai multe informații despre eveniment și ce cuprind colecțiile designerilor români participanți la Cloud No. 9, puteți găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.