concert jazz

Toți iubitorii de jazz sunt invitați sâmbătă, 2 aprilie, începând cu ora 20:00, în cafeneaua „Tramvaiul 26” din București, să ia parte la un concert de excepție intitulat „A timeless place”, susținut de doi artiști foarte talentați, Aleka & Chris Guilfoyle.

Cei doi artiști, un duo format în Dublin, vor încânta publicul sâmbătă seara, prin talentul și pasiunea lor pentru acest gen muzical. Ei sunt prezenți pe scena jazzului irlandez și au fondat acest proiect pentru a explora diferitele sonorități pe care vocea și chitara le pot crea.

Cu un repertoriu de jazz și de standarde braziliene, Aleka & Chris caută să redea vibrațiile și interacțiunea unei trupe de jazz, dar într-un format mai intim.

Aleka este solistă vocal, violoncelistă, compozitoare și textieră din România, stabilită în Dublin, Irlanda. A studiat muzica peste 20 de ani, fiind dublu licențiată magna cum laude în muzica clasică, specializarea violoncel, la Universitatea de Muzica din București și în interpretare vocală, jazz, la Newpark Music Centre, Dublin.

Chris Guilfoyle este un chitarist al cărui nume este foarte cunoscut pe scena de jazz a
Dublinului, cât și la nivel internațional.

Cafeneaua și librăria „Tramvaiul 26” se află la adresa: Str. Cercului, nr. 6, București

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Sursa foto: Facebook

139 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here