Cutia Pandorei. Foto Mihaela Marin

Iubitorii de teatru din București, sunt invitați să vizioneze spectacolul „Cutia Pandorei”, o producție marca ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale, în regia lui Felix Alexa, cu Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, la Teatrul Bulandra, Sala Izvor (Liviu Ciulei), în zilele de 7, 16 și 19 aprilie 2016, de la ora 19:00.

Spectacolul „Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy, jucat cu intensitate maximă de Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, surprinde o incursiune fascinantă în universul interior al unor personaje ce trec cu spontaneitate de la candoare la cruzime, de la tandrețe la crimă, informează ARCUB într-un comunicat remis MagnaNews.

Cu o regie excepțională și un dinamism surprinzător „Cutia Pandorei” este un amestec de comedie și dramă, un spectacol despre ratare și obsesia trecutului. Un eseu despre iluzia fericirii.

Felix Alexa, unul dintre cei mai importanți regizori români ai momentului, reușește să pună în scenă un spectacol tulburător, o comedie neagră plină de suspans, stări emoționale extreme și un final surprinzător.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete a Teatrului Bulandra sau de pe site-ul www.bulandra.ro.

Preţuri (Casa de bilete Teatrul Bulandra – Sala Liviu Ciulei, Sala Toma Caragiu și Studio Space): 60 lei (Categoria Premium), 40 lei (Categoria I) și 20 lei (Categoria II).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here