dracula on ice

Teatrul pe gheață din Sankt-Petesburg prezintă premiera mondială „Dracula on Ice”, pe 6 aprilie la București, Sala Palatului și pe 8 aprilie la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, un spectacol bazat pe nemuritoarea poveste a lui Bram Stoker.

Spectacolul “Dracula on Ice” are premiera mondială în țara de origine a lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula. La sfârșitul secolului al XIX-lea, tânărul avocat Jonathan Harker și logodnica sa Mina fac planuri de căsătorie. Însă Jonathan trebuie să-și părăsească iubita și să ajungă în Transilvania pentru a se întâlni cu un conte ciudat care-și dorește să achiziționeze o proprietate la Londra.

În rolurile principale vor fi medaliații olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly și Phillippe Candeloro.

Publicul spectator va avea ocazia să vadă, în acest spectacol excepțional, campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decorațiuni fabuloase, ample instalații video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete și efecte speciale, completate de muzică. Toate acestea vor recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula și a sa poveste de dragoste eternă.

Coloana sonoră a spectacolului “Dracula on Ice” a fost creată de talentatul compozitor Alexei Galinsky, care are în portofoliu succese precum spectacolele pe gheață Prințesa Anastasia, Alice în Țara Minunilor, Spărgătorul de Nuci și Lord of Darkness. Alexei este co-semnatar al „Olympia”, muzica special creată pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

Biletele pentru acest spectacol costă: 90, 130, 170, 210, 250, 290 și 330 lei atît la București, cât și la Cluj Napoca, în funcție de distanța față de scenă.

Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Spectacolul „Dracula on Ice” este produs de Ice Vision și organizat de Events și SG. 

155 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here