sebastian bodu

Sebastian Bodu, fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat, joi, că va candida independent pentru funcția de primar al sectorului 6 din Capitală.

„Am decis să candidez independent pentru funcția de primar al sectorului 6. Ne aflam într-o situație tristă, în care bucureștenii din 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din Clanul Sportivilor și continuatorul mafiei lui Manescu (…) Sectorul 6 are nevoie de o administrație modernă, are nevoie de viziune, dar și de ordine. Vă chem alături de mine pe toți cei de bună credință, pe toți cei care vreți un altfel de sector 6”, afirmă Bodu într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că decizia sa vine și ca urmare a faptului că, în discuțiile pe care le-a avut cu simpatizanții PSD și PNL din sectorul 6, aceștia s-au declarat „dezamăgiți” de candidații propuși de cele două partide.

Săptămâna trecută, conducerea PSD a validat candidații partidului pentru Primăria Capitalei și pentru sectoare, la sectorul 6 fiind propus Gabriel Mutu.

În prezent, primar al sectorului 6 este liberalul Rareș Mănescu.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here