g clooney

Actorul american George Clooney a declarat, într-un interviu publicat miercuri de revista germană ”Meins”, că își iubește atât părul grizonat cât și ridurile și nu are de gând să recurgă la botox pentru a-și întineri tenul.

”Îmi iubesc părul gri și ridurile pentru că figura mea are acum mai multă personalitate” decât pe ”vremea când aveam 20 sau 30 de ani”, a declarat George Clooney, considerat de multe ori unul dintre cei mai seducători bărbați din lume.

În vârstă de 54 de ani, actorul de la Hollywood consideră că ”bărbații devin mai interesanți odată cu trecerea anilor”.

”Înainte, eram frustrat pentru că, deși am cu numai doi ani mai mult decât Brad Pitt, păream să am mult mai mulți ani decât el, dar acum nu-mi mai pasă”, a mai declarat actorul.

Totodată, George Clooney a contrazis zvonurile care au circulat ani la rând despre el ca fiind un mare cuceritor al femeilor.

”Vă rog să credeți că dacă aș fi fost cu toate femeile despre care s-a spus că aș fi avut vreo relație, nu mi-ar mai fi rămas timp să fac nicun film”, a asigurat vedeta. El a divorțat în 1992 de prima sa soție și s-a recăsătorit abia în 2014 cu avocata britanică de origine libaneză, Amal Alamuddin, cu 16 ani mai tânără decât el.

George Clooney își promovează, în prezent, cea mai recentă peliculă ”Hail, Caesar”, realizată de frații Cohen.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.