architect-interior

Una dintre principalele teme ale forumului va viza proiectele și problemele de interior privind siguranța la incendiu.

GIS, cel mai important forum de arhitectură de interior din Europa de Est, va fi organizat la Bucureşti, în perioada 23-24 martie. Dezbaterea va fi prezidată de Şerban Ţigănaş, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România.

GIS aduce în premieră în România unul dintre cei mai renumiți arhitecți din Scandinavia, Rainer Mahlamäki, și pe Jan Geysen, Vice Președinte ECIA-Consiliul European al Arhitecților de Interior. Camera Arhitecților din Bulgaria (CAB) este reprezentată la GIS de Nicholas Galabov, vicepreședinte ACE — Consiliul Arhitecților Europeni, premiat în Bulgaria și SUA pentru contribuția profesională deosebită.
„GIS întrunește la București arhitecți și designeri de interior din Finlanda, Thailanda, Franța, Marea Britanie, Italia, Spania, Slovenia, Olanda, Bulgaria, Portugalia, Belgia, Cehia, Grecia, Ungaria, Israel și România, câștigători ai celor mai recente ediții ale competițiilor internaționale, alături de peste 250 de arhitecți din toate filialele OAR din țară selecționați pe baza portofoliului de lucrări din ultimii 3 ani”, precizează un comunicat de presă.

Pentru a susține în acest context internațional cunoașterea și promovarea proiectelor de referință din ultimii ani din România, în cadrul GIS este organizată în premieră expoziția „Romania Interior Architecture — the best of 2015”, în seara de 22 martie 2016. Câștigătorii Distincțiilor GIS și proiectele acestora vor fi evidențiate și promovate ulterior în seria de conferințe internaționale organizate în acest an în Polonia, Ungaria, Cehia , Bulgaria și Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here