nastase

Ilie Năstase a declarat vineri, în direct la ProSport Live, că vrea să denunțe la DNA reprezentanții Primăriei București pentru că nici până acum problema stadionului Național Arena nu a fost rezolvată.

Fostul tenismen a afirmat că este inadmisibil ca un stadion care a costat peste 250 de milioane de euro să nu poată fi folosit. „Mai trec câţiva ani şi îl dărâmăm”, a declarat acesta.

Criticile extrem de dure vin la adresa conducereii Primăriei Capitalei, Năstase declarând:

„Care primar?! Noi avem primar? Ăla e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred că ştie cum îl cheamă… A venit dintr-o comună, nu ştiu de unde, şi vrea să fie primarul capitalei.
Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câţiva ani o să-l dărâmăm că o să fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacţionează. Stadionul ăsta trebuie dat cuiva să-l gestioneze. De exemplu, FRF… Domnul ăsta, când a luat banii. Bun, nu era el, dar instituţia era aceeaşi. Sfertul ăla de miliard sau mai mult… Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruţa Kovesi, să meargă la Primărie şi să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâţia bani şi de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunţ acum, oficial! Îl şi scriu dacă vreţi. Mâine mă duc şi dau denunţ. Nu se poate. Toţi vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu şi la noi!? Am înţeles de la Gino Iorgulescu că acel material folosit la acoperiş e omologat în toată Europa, dar nu şi la noi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here