Irinel Columbeanu intenționează să își dea în judecată fosta soție. Miliardarul susţine că s-a săturat să aştepte ca Monica să îşi plătească pensia alimentară, informează b1.ro. Columbeanu susţine şi că, pentru o faptă similară, Monica ar fi fost trimisă în închisoare în Statele Unite.
Irinel Columbeanu spune ca Monica Gabor are sa-i dea lunar 1000 de lei pensie alimentara pentru fetita lor. Irina. Cum insa diva nu a mai platit din vara anului trecut, datoria va ajunge, la finalul lui martie, la 8000 de lei.

La ora actuala, ea se afla in ilegalitate. Am fost sfatuit de avocati si am tot dreptul sa o actionez in judecata pentru neplata pensiei alimentare. In America, pentru greseli de acest fel si neachitarea pensiei alimentare ar fi fost trimisa la inchisoare. Ea nu plateste pensie pentru ca are tupeu. Una e sa uiti sa platesti o luna si alta cand lasi sa se acumuleze datorii in 7-8 luni. Comunicam prin e-mail-uri, eu ii cer sa intre in legalitate, iar ea imi raspunde ca este jenant pentru un om de varsta mea, 60 de ani, sa cer bani unei femei de 30 de ani„, a declarat Irinel Columbeanu.

„Intr-un e-mail am felicitat-o pentru economia facuta de Sarbatori. Nu a venit in tara si nici nu i-a trimis o jucarie sau o bomboana fiicei sale de Craciun, Anul Noul si, mai grav, de ziua ei, a Irinei. Cheltuise in schimb 20.000 de dolari de ziua ei de nastere din SUA, dupa cum a scris presa de la noi. Stiti ce mi-a raspuns? Ca am comportament degradant”, a mai spus omul de afaceri.

Irinel Columbeanu, isi saruta sotia, sambata 22 iulie 2006, dupa ce a spus "Da" in fata ofiterului Starii Civile.
Irinel Columbeanu, isi saruta sotia, sambata 22 iulie 2006, dupa ce a spus „Da” in fata ofiterului Starii Civile.
413 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here