donald-trump

În următoarele ore, fostul candidat la preşedenţia SUA din partea republicanilor, Mitt Romeny, va susţine un important discurs. Mitt Romeny a pierdut președenția în fața lui Barack Obama, transmite Ștefan Pleșea, corespondentul MagnaNews la Washington.

Discursul este un discurs împotriva lui Donald Trump, care conduce detasat cursa pentru Casa Alba pe partea republicanilor, și reprezintă o miscare aproape disperată a conservatorilor de a-l opri pe Trump si a-i frâna avântul.  Părți ale discursului au fost date presei si conțin cuvinte ca ”impostor”, ”contrafacut”, ”fals”, “ii fraiereste pe votanti”. Acest limbaj nu este comun in politica americana mai ales la acest nivel si in interiorul unui partid.

Donald Trump  a răspuns deja pe Twitter spunând că Mitt este un disperat care a pierdut clar in fata lui Obama si care incercă sa devină din nou relevant.

Mitt nu-și va exprima suportul pentru un anume candidat, dar o sa sustina ca reprezentantul partidului republican trebuie sa fie unul dintre cei trei candidati ramasi, Cruz, Rubio sau Kasich, persoane care reprezinta cu adevarat valorile republicanilor. Toți trei sunt la aceasta oră cu mult in spatele lui Trump.

Mitt are de asemenea posibilitatea sa isi anunte candidatura pentru presedentie din partea unui partid independent dar aceasta miscare nu este anticipata inca.

127 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here