regele mihai pic

Asociația Luptătorilor Timișoreni Arestați în Revoluție ( ALTAR ) 1989 îi doresc regelui Mihai putere de a învinge boala cruntă care afectează grav starea sa de sănătate.

„Suntem îndurerați de veștile despre lupta grea pe care MS Regele Mihai I al României o duce cu o boala nemiloasă, la o vârstă care i-a împuținat puterile. Ne rugăm din toată inima să reușească să învingă boala și vicisitudinile vârstei, pentru ca poporul român să beneficieze în continuare de un adevărat simbol salvator al demnității, respectului, cinstei și loialității cât mai mult timp posibil. Suntem profund recunoscători MS Regele Mihai I al României pentru loialitatea nezdruncinată față de România și poporul român de-a lungul întregii lui vieți, indiferent de obstacolele și loviturile pe care le-a primit”, se arată într-un comunicat remis, joi, de vicepreședintele ALTAR 1989, dr. ing. Viorel Sasca.

Membrii ALTAR au amintit și de valoarea deciziei regelui Mihai de a se ieși „din Axă și alăturarea taberei Aliaților, la 23 august 1944”, considerând-o ca pe „un act de mare curaj și complexitate, organizat împreună cu liderii partidelor istorice, în principal Iuliu Maniu și Dinu Brătianu”.

„Suntem alături de Casa Regală în această încercare dificilă și transmitem membrilor Casei Regale cele mai alese sentimente de prețuire și simpatie”, se mai precizează într-un comunicat al Consiliul de conducere al ALTAR 1989.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here