centre-de-cercetare.google

Într-o postare pe facebook, reprezentanții firmei Lactate Brădet afirmă că, până acum, nu au avut nicio reclamație la adresa produselor comercializate.

”Așa cum s-a scris suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toata familia a fost implicată și de unde noi, toată familia, de la mic la mare consumăm produsele. Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse și în comunitatea europeană și nu am avut niciodată niciun incident. Până în acest moment, nu știm ce să vă spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declarație în acest sens; dar, asa cum parinti de la Marie Curie au iesit si au declarat ca NU branza proaspata a fost alimentul consumat de copilasi si atata timp cat analizele facute pana la aceasta data atat la personal cat si la produse au iesit bune, haideti sa nu ne mai dam cu parerea si sa lasam persoanele abilitate sa-si faca treaba”, au scris reprezentanții companiei.

Marius Badea, patronul firmei, a declarat, marţi, că va închide producţia şi că nu mai crede în reabilitarea unităţii.

Declarațiile vin după ce ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, bacteria E-Coli O26, care a provocat îmbolnăvirea bebelușilor din Argeș, fost descoperită în brânza dulce de la firma ”Lactate Brădet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here