regina maria

Regina Maria, una dintre cele mai mari rețele private de sănătate din România, a cumpărat spitalul Ponderas, singurul din țară, specializat în chirurgie metabolică de avangardă, informează Economica.net.
Ponderas este și singurul centru de excelenţă în chirurgia metabolică şi bariatrică din Estul Europei, cu dublă acreditare – europeană şi americană.

Tranzacţia de vânzare-cumpărare este în curs de avizare de Consiliul Concurenței, o procedură standard care se va derula pe parcursul următoarelor luni.

Ponderas are o capacitate de 141 de paturi, 35 de cabinete medicale şi opt săli de operaţie, dispuse pe o suprafaţă de 9.000 metri pătraţi.

În policlinica şi în spitalul Ponderas au fost trataţi de la deschidere până acum peste 250.000 de pacienţi, iar echipa chirurgicală a spitalului are o experienţă de peste 30.000 de intervenţii chirurgicale laparoscopice, dintre care peste 7.000 – intervenţii bariatrice.

În anul 2014 spitalul Ponderas a încheiat afaceri nete de 46,45 milioane lei, cu 49,68% mai mari decât în 2013.
Ponderas a avut în anul 2015 o cifră de afaceri care depăşeşte 71,56 milioane lei (16,1 milioane euro), cu peste 54% mai mare decât în 2014.
”Pentru noi, Ponderas devine cel mai mare spital al reţelei, cu care vom construi și mai mult pe zona de calitate şi excelenţă medicală. Împreună, vom continua să dezvoltăm şi centrul de training pentru personalul medical”, a declarat Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca aceasta preluare sa nu afecteze calitatea serviciilor de la Spitalul Ponderas si sa ramana aceeasi medici, in special. Din proprie experienta si pe propria piele am incercat serviciile celor doua, in ceea ce priveste bolile metabolice si operatia de gastric sleeve si scorul este net in favoarea Ponderas. Daca pot sa ma exprim in gluma, dupa ce prima operatie la stomac efectuata la Regina Maria a fost corectata cu mult chin si din partea mea si a medicului de la Ponderas. De aceea nu o sa incetez niciodata sa ii multumesc domnului doctor Ionut Hutopila si echipei de la Spitalul Ponderas pentru ca astazi sunt un om normal (normoponderal), sanatos si care a putut uita experienta neplacuta anterioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here