targ universitati

Cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est, RIUF – The Romanian International University Fair, se va desfășura în perioada 18-20 martie, la Sala Palatului din București, unde toți cei interesați au ocazia să se întâlnească cu reprezentanți ai celor mai importante universități din lume.

University of Bristol, University of Nottingham, University of Sheffield, University of Birmingham și Rotterdam School of Management, Erasmus University sunt doar câteva dintre cele peste 95 de instituții de învățământ superior care vor ajunge în România.

Timp de trei zile, la RIUF, peste 95 de universități și instituții de învățământ din 15 țări vor oferi informații despre fondurile de burse, programele de studiu ( peste 7.000 ) și ofertele educaționale în domenii precum management, business, economie, marketing și advertising, inginerie și IT, jurnalism, turism, artă și design, arhitectură, medicină.

Deasemenea, pe parcursul celor 3 zile, vor fi susținute peste 33 de workshop-uri, seminarii și informații despre fondurile de burse disponibile în Marea Britanie, USA și Olanda. Prin sesiunile de discuții, reprezentanții universităților internaționale vor oferi participanților, informații despre oportunitățile de angajare și experiențele altor studenți care au ales să studieze în străinătate precum și detalii despre cum se poate obține finanțare în USA, Marea Britanie și Olanda. Totodată, toți cei care vor participa la aceste workshop-uri vor afla despre cum își face un dosar de aplicație perfect, despre care sunt pașii pe care trebuie să îă parcurgiă pentru a deveni student internațional sau cum se pot construi roboți folosind tehnologie de ultimă oră.

Înscrierile la acest târg se fac pe site-ul www.riuf.ro.

Înregistrarea pe site permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la târgul care va avea loc în București, se pot înscrie la edițiile din Cluj-Napoca (22 martie, Sala Polivalentă) și Brașov (24 martie, Aro Palace Hotel).

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here