think-food

În perioada 23-24 martie, în București, va avea loc o nouă ediție a Evenimentelor ThinkFood. ”Aici ai ocazia să asculţi speakeri valoroşi şi să interacţionezi cu ei, să afli informaţii şi perspective actuale, complexe sau doar neaşteptate asupra alimentelor şi alimentaţiei moderne, să-ţi promovezi punctele de vedere, să găseşti surse de inspiraţie şi motivaţii pentru schimbări”, ne-a declarat Liliana Munteanu, organizatoarea evenimentului.

Discuțiile globale despre alimente și alimentație depășesc cu mult dimensiunea propriei farfurii. Conferința ThinkFood propune o viziune actuală asupra hranei românilor, un ospăt de idei. Politici alimentare, tendinte de marketing, perspective antropologice, antreprenoriale, gastronomice, si alternative la mainstream-ul agro – alimentar, iată propunerile de dezbatere de anul acesta. Detalii pe http://www.thinkfood.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 6 =