toto-cutugno-

Cântărețul italian Toto Cutugno dedică tuturor femeilor din Romania versuri din cantecul „Una canzone che non c’e”, semnificând mărțișorul muzical pe care artistul vrea să îl dăruiască româncelor.

“Marțișoarele nu există în Italia, dar această tradiție – de a întampina primăvara purtând în piept un fir roșu împletit cu unul alb mi se pare fascinantă”, spune artistul italian. Cum nu o dată artistul a declarat că în România se simte ca acasă, el promite tuturor româncelor, și mai ales celor care îi sunt prietene, printre care se numară nume mari precum Nadia Comaneci, un concert care să fie înainte de orice, un cadou pentru luna femeii.

“Le doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă și un 1 Martie fericit și le aștept pe clujence la concertul din 13 martie” – este mesajul pe care cantautorul îl transmite reprezentantelor sexului frumos.

Versurile dedicate tuturor româncelor, de 1 martie, sunt următoarele:

“Sei il mio risveglio del mattino

Sei la mia forza qui sul mio cuscino

Sei la mia eterna primavera

Sei la tenerezza della sera”

„Ești boarea mea de dimineață

Ești forța care mă ridică de pe pernă

Ești primăvara mea eternă

Ești tandrețea serii”

Întâlnirea lui Toto Cutugno cu fanii dar mai ales cu fanele sale va avea loc pe 13 Martie 2015, începând cu ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Evenimentul este dedicat Zilei Femeii, se va numi „Best Of” și promite să răsfețe toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”… dar mai ales cu melodiile special compuse pentru femei.

Biletele pentru concertul din 13 martie se găsesc la punctele de vânzare din Cluj, cât și online pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here