arena nat
Arena Națională găzduiește vineri, 1 aprilie, prima competiție sportivă, în condiții legale, pentru prima dată de la construcția stadionului.
Iubitorii fotbalului participă  la meciul de fotbal  Dinamo București – Astra Giurgiu,  în condiții de securitate, după ce Primăria Municipiului București a obținut avizul pentru securitate la incendiu, se arată într-un comunicat al PMB.
Primarul General al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat: „Arena Națională este – pentru prima dată de la finalizarea construcției – un stadion legal. Drumul către legalitate a fost unul sinuos, cu multe presiuni și discuții în contradictoriu între primărie și reprezentanții fotbalului românesc. Făraăsprijinul și diplomația de care au dat dovadă – în ciuda unor mici disensiuni – oameni ai fotbalului românesc, Arena Națională ar fi fost și azi un subiect de controversă publică, nicidecum un stadion dedicat fotbalului de calitate, în condiții de legalitate. 
Partida FC Dinamo București vs AFC Astra Giurgiu se va disputa vineri, 1 aprilie 2016, la ora 20:30, pe Arena Națională.
Click here to Reply or Forward

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here