greva transport franta

Toți cetățenii români care se află sau călătoresc, joi, în Franța, sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) că pe teritoriul francez are loc o grevă generală anunțată de șapte sindicate – CGT, FO, Solidaires, FSU, Unef, Unl și Fidl de l’Ile De France, aspect ce va duce la perturbări ale transportului public.

„Vor fi perturbări ale transportului public, rutier și feroviar, până în dimineața zilei de vineri, ora 8,00”, informează MAE.

Mai multe detalii și informații privind circulația trenurilor se pot găsi pe: www.sncf.com/fr/horaires-info-trafic.

Și controlorii aerieni sunt solicitați să intre în grevă (de către DGAC), ceea ce va duce la perturbări ale traficului aerian, fiind prevăzută anularea a 20% din zboruri de pe aeroportul Orly.

MAE recomandă consultarea paginii de internet www.mae.ro și reamintește tuturor cetățenilor români, care călătoresc în străinătate, că au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”). Această aplicație oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here