colectiv-concert

Pe numele inculpaţilor din dosarul Colectiv – patroni, admintratorii firmei de artificii și pirotehnist – s-au emis noi acuzaţii de vătămare corporală. Incendiul a avut loc în seara de 30 0ctombrie 2015, iar 64 de persoane și-au pierdut viața.

Procurorii Parchetului General îl acuză de nerespectarea normelor de protecție şi sănătate a muncii şi toţi şase vor ajunge astăzi, pe rând la Parchetul General pentru a li se aduce la cunoştinţă noile acuzaţii, informează Digi24.

La finalul lunii trecute, judecătorii au decis ca patronii clubului Colectiv – Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu – urmează să fie cercetați în libertate, sub control judiciar.

Autorităţile susţin că incendiul s-a produs ca urmare a faptului că persoanele care se ocupau de administrarea spaţiului au permis accesul peste capacitate a oamenilor în club, în condiţiile în care funcţiona o singura cale de evacuare de urgenţă.  Desfăşurarea spectacolului cu efecte pirotehnice  în incinta acoperita a  clubului nu trebuia să aibă loc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =