iosif armas

Iosif Armaș rămâne în continuare în arest preventiv după ce Curtea de Apel Timișoara a respins ca nefondate contestațiile formulate de acesta împotriva încheierii penale pronunțate de Tribunalul Caras-Severin în dosar,decizia fiind definitivă, informează Agerpres.

În aceeași situație se află și inculpații Costea Valentin, Mihu (fostă Borza) Monica Angela, Oprea Victoria, Adamescu Gavril și Răiescu Filip

Armaș este cercetat în dosarul în care este acuzat de delapidare și bancrută frauduloasă privind devalizarea complexului Băile Herculane, cu un prejudiciu estimat la 30 de milioane de euro.

Potrivit procurorilor DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că suspecții Armaș Iosif, președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Hercules S.A. Băile Herculane, acționar și administrator special al S.C. Argirom Internațional S.A. București, care deținea peste 60 % din acțiunile S.C. Hercules, Răiescu Filip, director general al S.C. Hercules S.A., și Adamescu Gavril, director economic al aceleiași societăți, au constituit un grup infracțional organizat, la care au aderat ulterior și alte persoane. Acest grup avea drept scop scoaterea activelor/bunurilor S.C. Hercules S.A. din patrimoniul societății și, totodată, însușirea pentru membrii grupului a sumelor de bani obținute din valorificarea acestor active.

172 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here