spital floreasca

Managerul Spitalului de Urgență Floreasca, Nicușor Louchi, a fost demis „pentru incapacitate managerială”, a anunțat joi ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu.

Ministrul Sănătății a mers joi la  Spitalul de Urgență Floreasca pentru a verifica dacă secția specială pentru arși grav este funcțională.

„Am venit să verific personal ceea ce se anunțase ieri. Este absolut revoltător faptul că nici în acest moment, dacă Doamne ferește se întâmplă o nenorocire în București sau în țară, acest bloc nu funcționează la întreaga lui capacitate. Sunt banii bucureștenilor, sunt banii românilor, românii nu acceptă să se facă afirmații care nu corespund cu realitatea. Nu am venit să tai panglici și nu cred că acesta este scopul de a anunța triumfalist realizări. Sunt lucruri normale, investiții pe care românii le fac din banii lor bani față de care suntem responsabili. Barocamera nu funcționează nici în acest moment, personalul nu era la serviciu. L-am demis pe managerul instituției”, a declarat ministrul.

El a adăugat că funcția de manager va fi ocupată de directorul medical Sorin Păun.

„Din acest moment, domnul director medical Păun preia conducerea. Îmi va transmite în cel mai scurt timp când va fi funcțional acest bloc în totalitate”, a precizat Patriciu Achimaș Cadariu.

O altă neregulă sesizată joi, de ministrul Sănătății, la Spitalul Floreasca a fost aceea că personalul angajat al unității speciale de arși grav nu era la serviciu.

Spitalul de Urgență Floreasca anunța miercuri într-un comunicat remis presei că unitatea pilot specializată în tratamentul pacienților arși grav a devenit operațională “la nivelul standardelor impuse de exigențele internaționale.”

Sursa: agerpres.ro

118 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =