protest 10 aprilie

Un protest împotriva construirii moscheii turcești la București și a primirii de imigranți musulmani, numit Marșul Creștinătății, va fi organizat de Partidul România Unită, miercuri, 27 Aprilie, începând cu ora 17:00.

Marșul are ca punct de plecare sediul central al Partidului România Unită de pe B-dul Nicolae Bălcescu nr. 17-19 din București și se va desfășura pe bulevardele centrale din Capitală, cu întoarcere la sediul PRU.

În data de 10 aprilie 2016, Partidului România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a organizat un prim protest, în fața Cotroceniului, împotriva moscheii de la București și a imigranților musulmani, cel din 27 aprilie fiind al doilea de acest gen

“Este datoria noastră de creștini ca, în Săptămâna Mare, să ne arătăm prețuirea față de moștenirea creștină a poporului român și să dăm un semnal că românii nu acceptă invazia islamului prin impunerea unei mega moschei în Capitală și a primirii de imigranți musulmani. Clasa politică învechită și coruptă a României nu are curajul să inițieze un referendum pentru a-i întreba pe români dacă acceptă construcția unei moschei uriașe cu banii Turciei în Capitala țării care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obținerea Independenței sau dacă sunt de acord cu strămutarea de populație musulmană pe teritoriul țării, deși Partidul România Unită a solicitat acest referendum în nenumărate rânduri” a precizat Bogdan Diaconu, președintele PRU, într-un comunicat remis MagnaNews.

“Partidul România Unită își asumă valorile creștine ale poporului român și continuarea luptei de apărare a credinței strămoșești așa cum a fost întrupată ea de Vlad Țepeș, blazonul PRU, și se va lupta prin toate mijloacele pentru a opri islamizarea României!”, a mai declarat deputatul Bogdan Diaconu.

Foto: Protest PRU, 10 aprilie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here