piedone

Judecătoria sectorului 4 ia în calcul, miercuri, mai multe contestații depuse împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcția de primar al sectorului 4.

În acest sens, judecătorii analizează contestațiile lui Adrian Golu, tatăl lui Tudor Golu — victimă a incendiului din Colectiv, Eleonora Arjoca, Iancu Eugen Cătălin, Alexandru Constantin Corcău și avocatul Gheorghe Piperea.

Contestațiile acestea au apărut după ce Piedone și-a depus din nou candidatura, pentru funcția de primar al sectorului 4, de data aceasta din partea Partidului Puterii Umaniste și nu ca independent, chiar dacă el primise o decizie nefavorabilă în instanță.

Pe 19 aprilie, Tribunalul București a admis o contestație a avocatului Gheorghe Piperea și a decis definitiv că Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, deoarece aproape jumătate din lista depusă la BEC cu 5.076 de susținători conținea nereguli, respectiv faptul că nu erau completate toate rubricile privind sectorul în care susținătorii își au domiciliul sau reședința, vârsta sau cetățenia acestora.

În aceste condiții, Cristian Popescu-Piedone a demarat o nouă campanie pentru strângerea de semnături și a prezentat sâmbătă Biroului Electoral sector 4 liste cu aproape 5.600 de semnături.

Sursa: agerpres.ro

207 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here