Enrique Iglesias, celebrul star latino, a susținut joi seara, 12 mai, mult așteptatul concert „Sex&Love” din România, la Romexpo, Pavilionul Central.

Aflat pentru a treia oară în țara noastră, cântărețul a fost întâmpinat cu aplauze de publicul entuziasmat să îl revadă ori să îl vadă pentru prima oară.

Enrique a ajuns pe scena de la Romexpo, în jur de ora 21:00, scuzându-se ulterior pentru întârzierea de o oră, având o stare de sănătate ceva mai precară, întrucât artistul a făcut febră foarte mare cu doar câteva ore înainte de spectacol.

Concertul „Sex&Love” din România a fost deschis de artist cu melodia “I’m a Freak” iar pe parcursul celor aproximativ două ore, fanii și toți cei prezenți în sală au putut cânta și dansa alături de Enrique pe melodii ce l-au consacrat cu ani în urmă, cum ar fi: “Bailamos”, “Tired of being sorry”, “Escape”, “Taking back my love”, “Heartbeat” cât și pe hiturile cele mai actuale, precum: “El Perdon” sau celebra piesa “Bailando”.

Din playlist-ul artistului nu a lipsit nici renumita piesa “Hero”, moment în care publicul a cântat în același timp cu Enrique și, alături de cântăreț a contribuit la crearea unei atmosfere romantice, sala fiind luminată în cea mai mare parte doar de telefoanele fanilor.

Așa cum obișnuiește la fiecare concert, Enrique Iglesias a luat alături de el pe scenă, la întâmplare, un fan din public. Pe scena de la Romexpo, alături de celebrul artist a avut norocul să urce un tânăr de aproape 20 de ani, din Focșani, pe nume Valentin. Deși la început a fost foarte emoționat și intimidat de prezența celebrului cântăreț, fanul a reușit în cele din urmă să converseze cu Enrique și l-a învățat pe artist să zică în limba română “bună” și “salut” după ce au ciocnit câte un pahar cu alcool.

Enrique Iglesias a mulțumit publicului și fanilor, afirmând că datorită lor a reușit să se vindece și să se simtă mai energic. Artistul a transmis și câteva cuvinte în limba română precum “Mulțumesc” și “Te iubesc, România!”.

Concertul „Sex&Love” din București s-a încheiat în jur de ora 22:45, în aplauzele și aclamțiile fanilor, Enrique și band-ul său mulțumind publicului prezent aseară, joi, 12 mai, la Romexpo, Pavilionul Central.

De la București, Enrique Iglesias va pleca în Bulgaria, Sofia, unde va susține pentru a doua oară concertul „Sex&Love” ce promovează ultimul album al artistului.

Vineri, 13 mai, fanii lui Enrique Iglesias, din întreaga lume, vor reuși să se bucure de lansarea videoclipului oficial al celui mai recent single al cântărețului, “Duele el corazon”.

Video live concert:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =