l condrea pic

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile în fața Tribunalului București. Ea susține că patronul Hexi Pharma, mort în împrejurimi suspecte, a fost filat de SRI și a fost ofițer SIE, informează EVZ.

Ea a mai declarat că omul de afaceri plătea TVA pentru niște mașini ale serviciului secret din cadrul MAI: DIPI. Femeia a făcut un film uluitor al vieţii ei şi a lui Dan Condrea. Un film plin cu personaje din servicii secrete. Laura a indicat cu nume și prenume ofiţeri din SRI, SIE, DGIPI şi SPP care ar fi făcut parte din anturajul celor doi, când au fost căsătoriţi. Femeia a mai spus că tatăl ei a fost ofiţer al Armatei şi că existau legături cu Securitatea încă din perioada lui Nicolae Ceauşescu.

“Eu la nunta mea am avut ofițeri SRI. Acesta era mediul în care mă învârteam. Dan Alexandru Condrea a fost filat, la fel ca și mine. Este doar o probă ca să liniștitm un pic lucrurile. George Maior trebuie să știe cel mai bine. Solicitați un punct de vedere în SUA. Părinții mei, prin prietenii lor, erau în anturajul Ceaușeștilor. Tatăl meu era ofițer al armatei. Domnul Condrea a vrut să divorțeze, eu nu am vrut. Nu am avut cum să îl împiedic. Divorțul s-a încheiat. Fetița era la mine în brațe duminică seară în momentul în care s-a întâmplat accidentul. Dan Condrea nu m-a mai sunat de ani de zile”, a declarat fosta soție a lui Dan Condrea.

“Am fost sunată de Brânduşa Constantin, cred că e un ofițer SRI, cred că și CIA, că dacă dăm declarații o să avem amândouă de suferit. Brândușa Constantin o cheamă. La mine a fost o singură solicitare verbală. A fost filat și de SRI. (…) L-am întrebat pe Condrea dacă era agent SIE. L-am întrebat și a tăcut. El întotdeauna îmi răspundea ferm cu da sau nu. De data asta a tăcut. Tăcea numai dacă era aşa pentru că atunci nu putea răspunde. Ofițerul SIE nu se expune, e ofițer acoperit”, a mai precizat Laura Georgescu.

 

117 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =