afis.festiv copiilor

Toți cavalerii și prințesele cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani sunt invitați în perioada 27-29 mai să ia parte la Festivalul Copiilor, organizat de PROEDUS, în parcul Herăstrău care va deveni regatul lui Harap Alb.

Pentru a crea o atmosfera de poveste, în parc vor fi amplasate castele gonflabile, carusele, bile gonflabile pe apă, iar cei mici sunt așteptati cu spectacole de teatru, concerte, muzică, dans și magie și multe alte surprize, informează un comunicat al Primăriei Municipiului București remis MagnaNews.

De asemenea, copiii sunt așteptați la ateliere de creație de zmeie, săbii de cavaleri, coronițe de prințese, bijuterii decorative, măști de poveste și împletituri de brățări.

Vineri, începând cu ora 14:00 și până la ora 20:00, copiilor le-au fost pregătite diverse ateliere de creație, sfere pe apă, un carusel, face-painting, zona de desen, eroi din povești și multe alte surprize. Sâmbătă, începând cu ora 10:00, pe lângă atelierele și zonele de joacă, la ora 13:00, vizitatorii sunt așteptați la un concert Nicole Cherry, spectacole de magie, teatru și dans, iar la 17:15 urcă pe scena din parcul Herăstrau Andreea Bălan. Duminică, la ora 12:20, pe scena din parc va concerta Connect-R, vor avea loc spectacole de dans și magie precum și piesa de teatru „Jack și vrejul de fasole”.

175 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here