sophia loren

Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF, aflat la cea de-a 15-a ediție, începe vineri, 27 mai, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, de la ora 20:45 cu o gală de deschidere plină de surprize.

Imediat după gala de deschidere, va avea loc premiera mondială a filmului „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil.

Personalitatea cinematografiei mondiale, care va fi omagiată anul acesta la TIFF, va fi actrița Sophia Loren, au anunțat organizatorii evenimentului.

Legenda cinematografiei mondiale, actriţa Sophia Loren vine pentru prima data în România ca invitat special TIFF, unde va primi Premiul pentru întreaga carieră la gala de închidere a celei de-a 15-a ediţii, pe 4 iunie, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, potrivit tiff.ro. Pe 3 iunie, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, actrița va lua parte la o proiecție specială în onoarea ei.

În perioada 27 mai – 5 iunie, vor fi prezentate 248 de producţii, dintre care 216 lungmetraje şi 32 de scurtmetraje. În Cluj-Napoca vor sosi 850 de invitați din țară și din străinătate. Evenimentele pregătite de organizatori vor avea loc în 20 de locații.

Aici puteți găsi detalii privind programul TIFF ediția a 15-a, 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here