În perioada 16-22 mai, Bucureştiul va găzdui al șaselea sezon al circuitului Eureka Poker Tour, un festival de poker de şapte zile.

Pe lângă faptul că organizarea unui astfel de festival are loc pentru prima dată în România, Eureka Poker Tour a mai pregătit o premieră. Astfel, organizatorii au pregătit o surpriză tuturor jurnaliștilor pasionați de poker și îi invită pe aceștia să participe la Cupa Presei “Eureka Pokerfest”, un turneu de poker cu intrare gratuită, pe bază de invitaţie.

Fondul de premiere alocat acestui turneu, dedicat jurnaliștilor pasionați de poker, este în valoare de 4,000 de euro şi urmeză a fi împărţit între cei cei nouă jucători care se vor califica pentru masa finală, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Cupa Presei “Eureka Pokerfest” va debuta în data de 16 mai, ora 20:00, la Hotel Intercontinental,  toţi jucătorii urmând să primească 10.000 de fise la start. Sistemul de joc este unul eliminatoriu, ultimii nouă jucători urmând să joace finala.

Masa finală a Cupei Presei “Eureka Pokerfest” este programată să aibă loc duminică, 22 mai, începând cu ora 15:00, la Hotel Intercontinental, în aceeaşi zi în care se va disputa şi finala Main Event-ului Eureka Poker Tour Bucureşti.

Pentru înscrierea în turneul Cupa Presei „EUREKA POKERFEST” trimiteţi solicitarea către Laura Olteanu, la adresa de email laura@pokerfest.ro, datele necesare pentru înscriere fiind numele şi publicaţia.  Confirmările de participare vor fi trimise  către jurnalişti până la data de 14 mai. (Laura Olteanu, Telefon: 0770.932.481).

Toți jucătorii pasionați de poker și cunoscătorii acestui joc popular de cărți vor avea parte de o altă surpriză, deoarece renumitul jucător internațional, profesionist, Daniel Negreanu- denumit și Kid Poker- vine la Eureka Poker Tour București.

Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro este un jucător profesionist de poker din Canada, de origine română, fiind foarte cunoscut și apreciat și, considerat o legendă mondială în lumea pokerului. Negreanu este jucătorul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari, şase brăţări WSOP, iar în 2014 a fost invitat în compania selectă a Poker Hall of Fame.

Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee – de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Eureka Poker Tour va atrage mii de jucători de poker în România. În încercarea de a face acest eveniment mai atrăgător pentru turiştii europeni, moneda euro a fost aleasă pentru plata taxelor de înscriere.

Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), este un circuit de turnee de poker care se derulează în câteva dintre cele mai incitante destinaţii ale pokerului din Europa Centrală şi de Est. Din 2010, Eureka Poker Tour a oferit în total 11,8 milioane de euro în premii pentru Evenimentele Principale ale turneului şi a găzduit mai multe festivaluri de succes în întreaga Europă.

PokerFest (www.pokerfest.ro), operatorul român de festivaluri de poker este principal organizator al circuitului Eureka Poker Tour, aflat la cea de-a 6-a ediție ce se va desfășura pentru prima dată în România. În cei cinci ani de activitate a organizat peste 40 de festivaluri de poker în 5 ţări şi 12 oraşe, a dat premii în valoare de milioane de euro şi a adunat la mese peste 100.000 de competitori. Obiectivele companiei sunt să transmită publicului pasiunea pentru pokerul live şi să facă din România o placă turnantă pentru pokerul live european.

Eveniment: Eureka Poker Tour Bucureşti
Data:16-22 mai 2016
Locaţia: Hotel Intercontinental Bucureşti, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, Bucureşti 010051

Pentru mai multe informaţii, accesaţi: http://www.eurekapokertour.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here