perchezitii dna

Procurorii DNA efectuează vineri percheziții la Primăria sectorului 5 și la un punct de relații cu publicul ce aparține aceleiași instituții, informează Agerpres.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, faptele investigate ar avea legătură, printre altele, cu falsificarea listelor electorale care ar fi fost pentru candidatul Marian Vanghelie.

DNA a anunțat vineri că procurorii efectuează percheziții în 6 locații situate în București și județul Ilfov, din care două aparțin unei instituții publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupție și asimilate acestora, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în 2016.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016. Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care două aparțin unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here