Grădina cu Filme – Cinema & More își deschide și anul acesta porțile, începând cu data de 13 mai, în curtea Creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Pornind de la conceptul grădinilor de vară ale Bucureștiului de altădată, pentru al treilea an consecutiv, Grădina va deveni, pe rând, un cinematograf în aer liber dedicat tuturor cinefililor, o sală de concerte acustice, în care vor cânta întreaga vară unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, un adevărat club de comedie prin spectacolele de improvizație și cele de stand-up comedy, iar, nu în ultimul rând, un teatru de vară care va prezenta întregul sezon producții cu abordări clasice sau moderne, informează un comunicat de presă al PMB remis MagnaNews.

Sezonul de concerte acustice se deschide vineri, 13 mai, de la ora 20:30, cu trupa VAMA, prezenți pentru prima dată în Grădina cu Filme.

Grădina cu Filme – Cinema & More își propune să aducă în fața auditoriului filme consacrate ale artei cinematografice, proiectate într-o locație cochetă, situată în centrul capitalei. Pe lista proiecțiilor din acest sezon se numără producții clasice, ecranizări celebre, filme vechi, dar și contemporane, ce au adus în discuție subiecte controversate sau au emoționat prin povești cu care publicul a empatizat de-a lungul timpului.

De asemenea, spectacolele de Stand-up comedy vor destinde atmosfera serilor de vară la Gradina cu Filme iar în premieră, trupe profesioniste de improvizație vor crea situații spontane.

Intrarea la film și la teatru este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Bilete pentru concerte, stand-up și improvizație la casa de bilete Creart sau prin rețeaua Eventim:

http://www.eventim.ro/ro/cautare/?search_string=gradina+cu+filme

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/gradinacufilme/

Sursa foto:

67 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =