Taylor Rosenthal, un adolescent de 14 ani din Statele Unite, a devenit un renumit inventator în America, fiind prezent pe primele pagini ale publicațiilor din State și nu numai, după ce a refuzat o ofertă de 30 de milioane de dolari pentru invenția sa.

Adolescentul american, în vârstă de doar 14 ani, a inventat un distribuitor automat de produse de prim ajutor în caz de accident numit „RecMed”, ce furnizează produse de prim ajutor cu prețuri cuprinse între 5 și 14 euro.

Lui Taylor Rosenthal i-a venit această idee în timpul unui curs școlar de pregătire pentru tineri antreprenori, organizat în Alabama. Băiatul de 14 ani a fost uimit să constate că adesea părinții nu aveau produse de prim ajutor în caz de accident la meciurile de baseball.

Distribuitorul automat a costat 4.815 euro și a fost brevetat în culorile școlii la care învață adolescentul. El a primit un capital de investiție de 87.500 de euro și a refuzat să-și vândă invenția celebrului informatician Bill Gates, cofondatorul Microsoft, care i-a oferit 30 de milioane de dolari, scrie presa internațională.

Parcul de distracții Six Flags a comandat 100 de aparate „RecMed”, iar Taylor Rosenthel își va prezenta invenția la celebra bursă „TechCrunch Disrupt” de la New York.

sursa: www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.