huligani euro 2016

Un colet suspect a paralizat vineri, 10 iunie, mersul metrourilor din capitala Franței, iar momentele de panică s-au intensificat la nivel maxim.

Cu doar câteva ore înainte de a începe meciul Franța-România, ce deschide Campionatul European de Fotbal de anul acesta, a fost descoperit un colet suspect pe peronul stației de metrou Chatelet din Paris, ce a creat panică în jurul cetățenilor.

Autoritatile franceze nu trebuie sa tina piept doar amenintarii teroriste, însă au de stăpânit și mii de huligani veniti din cele 24 de tari participante. Cei mai periculosi sunt cei britanici, dar si ultrasii rusi ori polonezi. Primii care au provocat teroare intr-un oras francez au fost huliganii britanici, informează sport.ro.

Joi noapte, la Marsilia, au fost inregistrate batai de strada, iar terasele din centrul orasului au fost vandalizate, scrie presa din Hexagon.

Totul pe fondul cantitatilor uriase de alcool consumate de britanici, care au inceput sa strige, informeaza AOL, inclusiv: Statule Islamic, unde esti?”

Jandarmii francezi si fortele de mentinere a ordinii publice au intervenit, dar suporterii au fsot greu de stavilit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here