politie londra

Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost reținut luni de poliția londoneză, se arată într-un anunț postat pe site-ul Poliției metropolitane din Londra.

Bogdan Alexander Adamescu, cetățean român în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul la Monaco, a fost reținut la Londra în baza unui mandat de arestare în lipsă emis de judecătorii români pentru infracțiuni de corupție.

Fiul omului de afaceri Dan Adamescu se va prezenta marți, 14 iunie, în fața Tribunalului de magistrați din Westminster.

În martie 2016, procurorii DNA au înaintat Tribunalului București propunerea de arestare în lipsă a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de două infracțiuni de dare de mită.

Potrivit DNA, în cursul lunilor iunie și decembrie 2013, Bogdan Alexander Adamescu, împreună cu tatăl său, a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro respectiv 23.000 lei magistraților Stanciu Ion și Rovența Elena, judecători la Tribunalul București — Secția VII Civilă pentru ca în schimb aceștia să dispună, în dosare privind procedura insolvenței, soluții favorabile unora dintre societățile la care acționar era Dan Adamescu.

sursa: agerpres.ro

193 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here