suporteri rusi.violente

Rusia a primit de la UEFA o sancţiune de excludere cu suspendare, din cauza violenţelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016, relatează digisport.ro.

UEFA a amendat Rusia cu 150.000 euro, din cauza incidentelor pe care suporterii le-au provocat pe stadion, pentru folosirea artificiilor și a comportamentului rasist al fanilor.

Comisia de Etică a UEFA a impus, de asemenea, o sancţiune de descalificare cu suspendare a echipei Rusiei până la finalul EURO 2016 din Franţa.

„Sancţiunea de excludere va fi impusă dacă incidente de natură similară provocate de fani vor avea loc pe stadion la oricare din meciurile pe care le va disputa Rusia în timpul competiţiei”, se arată în comunicatul UEFA.

Violenţele dintre suporterii ruşi şi cei englezi au început încă dinaintea partidei de pe Stade Velodrome, pe străzile din Marsilia. Din acest motiv, autorităţile franceze au ameninţat că îi vor expulza pe fanii Rusiei care au provocat incidentele.

Poliţia franceză a verificat, în acest sens, identitatea a 29 de fani suspectaţi că au fost implicaţi în incidentele de la Marsilia.

Suporterii ruşi sunt decişi însă să continue războiul cu englezii în această săptămână, la Lille, unde Rusia va juca miercuri împotriva Slovaciei.

91 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =