protestatar inter

UPDATE: Bărbatul care a protestat vineri de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental din București a fost convins de negociatori să coboare și în momentul de față se află în custodia Poliției Capitalei.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, a început să protesteze vineri dimineață, cu o cagulă pe cap, de la balconul etajului 16 al hotelului Intercontinental din Capitală.

Protestatarul amenință că se aruncă de la balcon, reclamă probleme financiare, a precizat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București, relatează Agerpres.

Bărbatul a afișat și un banner cu mesajul ”Stop abuzurilor și coruptiei”, a scos două boxe pe balcon și doi pești gonflabili și păpuși cu chipul lui Adolf Hitler și Osama bin Laden.

În jurul orei 10:00, ISU București a trimis la fața locului două autoscări și o pernă pneumatică, care însă nu poate fi amplasată în zonă din cauza spațiului restrâns.

„Am primit apel la 112 și am trimis salvatorii alpiniști și am solicitat negociatori. Este la etajul 16 în balcon, chiar în incinta hotelului Intercontinental și are un banner expus pe care scrie diverse mesaje. Nu strigă, negociatorii încearcă să discute cu el de la un balcon vecin”, a spus Marin.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =