2016-02-01_011_Christoph_DaumChristoph Daum (63 de ani) a ajuns astăzi în Bucureşti pentru a negocia cu Federația Română de Fotbal preluarea primei reprezentative, care a fost pregătită până acum de către un alt veteran, Anghel Iordănescu (66 de ani). Prezenţa neamţului a stârnit deja un val de reacţii pro şi contra în România. Cert e că instalarea sa pe banca naţionalei ar urma să fie supusă votului la Comitetul Executiv de joi, dar faptul că germanul de 62 de ani a ajuns deja în ţară reflectă faptul că mutarea va fi o formalitate. Cum a reuşit însă federaţia să atragă un antrenor cu CV-ul lui Daum – a câştigat trofee în Germania, Austria şi Turcia – în România? Potrivit Digi Sport, viitorul selecţioner va avea un contract anual de 500.000 de euro.

Grosul banilor ar veni însă din încasarea unui bonus de obiectiv. Dacă va califica România la Mondialul din 2018, Daum va încasa 1.000.000 de euro drept primă. „Eu propun să ieşim cu toţii din Comitetul Executiv şi să nu-l votăm. Mai ales dacă FRF nu vine şi nu ne arată contractul lui Daum. Nimeni nu ne-a întrebat dacă să fie adus Daum şi nici n-am vorbit despre salariul lui. Eu sigur nu voi vota mâine. Aici nu suntem la Grădina Zoologică ca să-l aduci pe Daum, să-l plimbi prin faţa noastră şi noi să ridicăm mâna“, a spus Florin Prunea.

„Voi cere amânarea şedinţei! Păi, altfel, ce putem să facem? Să intrăm pe Google să aflăm cine e antrenorul pe care ni l-au propus? Nu e normal ce face federaţia! Normal era să ne spună din timp, să avem timp să verificăm şi noi acel antrenor“, a spus și Emilian Hulubei.

171 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 9 =