ALLIN COCOR INTERIOR

All-In Poker Club din București, cel mai mare club de poker din Capitală și din țară, va deveni de luni, 1 august, cel mai  mare club de profil din sud-estul Europei, sub denumirea de New All-In.

Ora exactă în pokerul din România va fi dată de la kilometrul zero al Bucureștiului, iar sediul noului club de poker se va afla în incinta magazinului Cocor, la etajul patru, pe o suprafață de 700 de metri pătrați, informează un comunicat de presă al All-In Poker Club remis MagnaNews.

Pasionații de poker vor avea acces la 28 de mese într-un concept cu totul nou pentru România. Design-ul interior a fost creat pentru un ambient perfect pentru jucători care vor beneficia de asemenea și de parcare pentru un confort sporit.

Campionul mondial la poker, Daniel Negreanu, îmbrățișează cu entuziasm acest proiect: „Sigur că este excelent pentru pokerul din România. Jucătorii români vor putea să se dezvolte. Și mai bine ar fi dacă va fi mai mult poker la televizor. Așa s-a întâmplat în America și tot mai mulți oameni au jucat și au învățat poker”.

Sorin Constantinescu, CEO Pokerfest Romania & Gaming Consulting a declarat: „Va avea un impact extraordinar de mare în zonă. Cu siguranță că vor veni foarte mulți jucători străini, iar asta nu poate decât să bucure pe toată lumea.”

New All-In înseamnă profesionalism, premii mai mari, fidelizare, mult mai multe evenimente, mai multă acțiune, mai multe mese, mai mulți jucători, mai multă socializare, mai multe bonusuri, mai multe zâmbete”, declară Corneliu Ene, general manager al clubului de poker All-In. „Ne mândrim că în ultimii ani din ce în ce mai mulți oameni au făcut pasul spre pokerul recreațional și profesionist și sperăm să ajutăm în continuare la dezvoltarea fenomenului” a mai precizat managerul clubului.

Clubul de poker al anului 2015 i-a obișnuit pe cei care i-au trecut pragul cu un ambient deosebit. Amplasat pe Bulevardul Magheru, într-un spațiu prin tradiție destinat jocurilor de noroc, All-In a reprezentat încă de la inaugurarea din septembrie 2013 varianta perfectă pentru orice jucător de poker live din Capitală, România și chiar din afara granițelor. Clubul are o orientare evidentă spre jucătorii începători sau recreaționali, oferind o varietate de turnee cu intrări accesibile și jocuri de cash la mize mici. De asemenea, programul variat include și evenimente consistente cu premii pe măsură, informează același comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here