Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Olt, implementează proiectul ”VIP — vigilent, informat, puternic!”, în parteneriat cu Colegiul Național ‘Ion Minulescu’ Slatina, Primăria Municipiului Slatina și Inspectoratul de Poliție al Județului Olt.

Astfel, în cadrul Școlii de Vară de la Căciulata, un numă de 12 elevi din cadrul Colegiului Național ”Ion Minulescu” Slatina, vor dobândi cunoștințe și deprinderi de bază, necesare desfășurării, în calitate de educatori între egali, a activităților de prevenire a consumului de droguri, tutun și alcool în rândul elevilor de aceeași vârstă. Elevii participanți la școala de Vară sunt voluntari ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt.

”În cadrul acestei activități, se va desfășura un workshop de scriere de proiecte de prevenire a consumului de tutun, alcool și droguri în mediul școlar, la finalul căruia va fi selectat un proiect, care va fi implementat în anul școlar 2016-2017, în rândul elevilor Colegiului Național ‘Ion Minulescu’ Slatina. Programul școlii de vară cuprinde, pe lângă activitățile de instruire și timp liber, atelierul de lucru ‘Rolul voluntarului antidrog. Proiectul VIP—vigilent, informat, puternic!’, la care vor participa specialiști din cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Craiova”, precizează un comunicat de presă, difuzat de organizatori.

60 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =