Cu ocazia sărbătorii legale „Adormirea Maicii Domnului”, nouă spitale din București vor asigura asistența medicală de urgență, în perioada 12-15 august, pentru pacienții care vor avea nevoie de ajutor în perioada menționată.

Spitalele care vor asigura acest serviciu sunt: Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Universitar, Spitalul Clinic de Urgență „Sf Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgență „Sf Ioan”, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Oftalmologie, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul Clinic de Urgență Copii „Maria S Curie”, informează un comunicat de presă al Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București ( DSPMB ).

DSPMB va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul său din strada Spiru Haret nr 14, tel/fax 0213137739, 0213112190,.

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov va avea program normal de lucru în această perioadă, solicitările populației fiind preluate prin 112, mai informează DSPMB.

Sursa citată adaugă că Serviciul de Ambulanță va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală.

207 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here