Procurorii DNA l-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Alin Mareș, agent de poliție în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, pentru trafic de influență, informează Agerpres.

În același dosar au mai fost deferiți justiției Daniel-Adrian Avrămii și Petrică-Bogdan Bagoli (arestat la domiciliu în altă cauză), pentru complicitate la trafic de influență.

Potrivi unui comunicat al DNA Alin Mareș, în perioada mai — iunie 2014, în calitate de organ de cercetare al poliției judiciare, cu ajutorul inculpaților Bagoli și Avrămii, a pretins în mod direct, pentru alte persoane, suma de 40.000 euro de la o persoană aflată în stare de deținere în arestul Secției 13 Poliție pentru camătă și spălare de bani. Procurorii au constatat că acesta a primit efectiv suma de 30.000 euro prin intermediul lui Petrică Bagoli, lăsând să se creadă că are influență asupra magistraților din cadrul Tribunalului București.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București, cu propunerea de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției de Informații și Protecție Internă.

93 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =