Formația din Republica Moldova, Carla’s Dreams, a câștigat șapte premii, joi seara, la gala Media Music Awards, eveniment care a strâns 40.000 de fani în Piața Mare din Sibiu.

Carla’s Dreams a reușit să câștige cele mai multe premii față de alți artiști care au fost nominalizați în această competiție și, astfel, a obținut: Premiul pentru Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, patru premii pentru hit-ul „Te rog” (Cel mai bun cântec, Cel mai bun videoclip, Premiul Media Forest, Hitul iernii) și premiul Best Youtube pentru piesa „Sub pielea mea”.

Andra a fost premiată și ea de trei ori la Media Music Awards. Ea a câștigat premiul Artista anului și Fans Like Award. De asemenea, Andra feat Cabron au câștigat premiul Fastest nr. 1. Un fan al Andrei, Florin Scrob, a câștigat premiul de Fanul numărul unu.

Delia este artista care a plecat acasă cu două premii. Delia & Deep Central au primit două premii pentru hitul „Gura ta”, premiul Best Featuring și Hitul primăverii.

Smiley a câștigat premiul pentru Cel mai bun artist, iar Mihail premiul Cel mai bun nou artist. What’s Up a primit premiul Kiss Award, iar Hitul verii a fost desemnată piesa „Las-o”, a lui Vescan feat Florin Ristei.

Timp de cinci ore, 40.000 de fani au aplaudat și cântat alături de 31 de vedete care au urcat pe scena Media Music Awards din centrul istoric al Sibiului. Printre spectatori s-a numărat și Carmen Iohannis, soția președintelui României.

Gala Media Music Awards este considerată de organizatori al doilea eveniment al anului după festivalul Untold, de la Cluj.

sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here